Eerste optredens op Multi Culinair Summer Fair bekend

EERSEL – Eerselnaar Chris Middeljans is in samenwerking met De Muzenval weer volop aan het werk om de jaarlijkse Multiculinair Summer Fair voor te bereiden; een internationale braderie op zondag 24 juni van 11.00 tot 17.00 uur, als afsluiter van het seizoen en het begin van de vakantie.
De Summer-fair wordt gehouden op het grote plein buiten voor De Muzenval.
Er staan een twintigtal kramen en foodtrucks met een diversiteit aan spullen uit verschillende culturen en verenigingen of instellingen die bijvoorbeeld hun sport, fanfare of school promoten.

Behalve dit soort stands, is er volop ruimte voor livemuziek, zang, dans, eten en klederdracht.
Er zijn al diverse optredens van artiesten en muzikanten bekend.
De heren van ‘Nog Effe’ brengen muziek uit de jaren 60, 70, 80, Dansgroep Lets dance komt dansen.
Afspraken zijn gemaakt met onder andere zangeres Miet Luyten uit Lommel, Paulus Horthuis uit Tilburg en DUBBEL FEEST treedt weer op.

Zo zoetjes aan krijgt de internationale braderie steeds meer ingrediënten. “Het is het de bedoeling”, zegt organisator Chris Middeljans, “om een smeltkroes van culturen bij elkaar te krijgen.
Omdat steeds meer vluchtelingen zich in onze regio vestigen, vinden we het leuk als er gelegenheid komt dat alle inwoners zich eens aan elkaar voorstellen.
De Multi culinair Summer Fair start al s morgens om 11 uur en is gratis toegankelijk.
Wie deze dag zelf een kraam wil bemannen, muziek wil maken, een dans demonstreren, gerechten wil laten proeven of een vereniging of instelling wil promoten, kan hiervoor contact opnemen met Chris Middeljans.
Kijk voor meer info op de website:
http://www.multi-culinair-summer-fair-eersel.nl/